• Den 25 mars hade Madde Stenius, Utbildningsansvarig/undersköterska på Rehab Station Stockholm filmrelease av sin film Trycksårs-skolan
  • Ett 60-tal personer kom för att mingla med snittar& cider och titta på filmen Trycksårs-skolan.
  • På releasen fanns bl.a. personal från olika sjukhus, represetanter från patient organisationer, Senior alert och RiksSår. Bland sårvärldens mest kända ansikten fanns sårexperterna Professor Christina Lindholm och Docent Rut Öien. Bakom dem sitter Med dr/ Ssk Helen Andersson.

Filmrelease på Rehab Station Stockholm

Stort tack till alla ni som kom på min filmrelease onsdagen den 25 mars - det gav dagen en guldkant! Bläddra med pilarna i bildspelet ovan.

Tack mina underbara arbetskamrater Carin, Siv, Sandra, Valeria och Micke som hjälpte mig att arrangera allt runt releasen.

Jag vill även tacka alla som medverkat i filmproduktionen och till er som lånat ut en rumpa, fot eller ansikte i filmen. Ett extra tack till er som medverkar i extra materialets kortfilmer där ni så generöst bjuder på er kunskap och erfarenhet.
Tack till RiksSår och Rehab Station som finansierat filmen.

 Tack även till alla mina sårpatienter som låter mig berätta om era fallbeskrivningar i mina föreläsningar, det leder till förbättrad behandling av trycksår runt om i välden
  / Madde

Utbildningsfilmen (för patienter/ personal) och dess extra material kommer att finnas tillgänglig för de kliniker som registerar svårläkta sår i RiksSår (www.rikssar.se)

Utbildningsmaterialet kommer även att användas i Rehab Stations patient och personalutbildningar. Min förhoppning är att jag även får ok att sälja Dvd:n så att filmen även kan användas på vårdskolor, assistansbolag och inom habiliteringen.

 

Tillbaka till Nyheter & Artiklar