Svt söker deltagare till expedition!

Nu söker produktionbolaget Mastiff genom Rehab Station tio deltagare till en spännande expedition som kommer att sändas i höst på SVT.

Hej!

Se brevet nedan. Den som vågar och vill kan kontakta Rebecca för detta äventyr!
Lycka till!!

/ Lars Holmström

Operativ Chef Adm. intagning

 

Hej!

Jag heter som sagt Rebecca Rusz och jobbar på TV-produktionsbolaget Mastiff.

Vi ska producera ett nytt TV-program till SVT som kommer handla om tio personer som är med om sitt livs äventyr i form av en expedition som kommer äga rum i Afrika. Deras gemensamma nämnare är att alla har ett funktionshinder.
Den Brittiska förlagan heter “Beyond Boundaries” och har haft stor succé i England, USA och även i Norge där den hette” Mot Alle Grenser”. Nu har vi i Sverige fått turen att producera detta fantastiska program.

Under 30 dagar kommer personerna med hjälp av en erfaren expeditionsledare och med en medresande läkare ta sig igenom en sträcka på diverse sätt, till exempel forsränning och genom vandring i extrema förhållanden som djungel och savann. Det kommer alltid finnas en erfaren läkare och ett assisterande team med på färden. Det kommer att bli tufft, men väldigt kul också. Så jag söker alltså tio stycken personer (18 år och uppåt) med fysiska funktionsnedsättningar.
Dessa personer ska vara redo att under maj månad lämna sin vardag bakom sig och utmana sig själva på ett fantastiskt äventyr i vildmarken.

I slutet av mars kommer vi ha en slutaudition som kommer innehålla ett fystest anpassat till de sökandes förutsättningar.
De utvalda tio deltagarna kommer ha olika funktionsnedsättningar, någon med synnedsättning, någon med hörselnedsättning, två stycken som rullstolsburna, ett flertal med extremitetsskador. Programmet kommer sändas i höst på SVT.

Utmaningen blir att testa sina egna begränsningar och att samtidigt samarbeta med övriga deltagare och deras olika funktionshinder. Man får lära sig att utnyttja varandras styrkor och samtidigt bemästra svagheterna. Målet är att genomföra expeditionen och bevisa att det är möjligt att övervinna sina egna hinder och begränsningar.

Ser fram emot att höra från er!

Rebecca Rusz
Castingansvarig
 
Tel: 08-503 07 864
E-post: rebecca.rusz@mastiff.se

Tillbaka till Nyheter & Artiklar