Kommande temadagar/workshops

Här nedan ser du inbjudningar till kommande temadagar/workshops. Klicka på pilen vid den utbildning du vill läsa mer om. För att se en översikt över hela årets utbildningar se vårt kalendarium under Om oss.

Workshop om trycksår 4/4

Omläggning av trycksår görs av flera olika yrkeskategorier idag. Vi har alla olika kunskaper och utbildning i området. Alltför många ”lägger bara på en kompress” utan att veta vad den har för egenskaper eller om man överhuvudtaget behandlar såret rätt. För att uppnå ett lyckat resultat och läka ett trycksår måste du veta vad du gör och varför.

Den här workshopen riktar sig till dig som vill lära dig mer om trycksår med helhetssyn, du kommer att få handfasta tips om olika omläggningar och hjälpmedel.

Tid: Heldag
Datum: Torsdag 4 april 2019

Lokal: Gustav III:s Boulevard 23, Frösundaport, Solna. OBS! På andra sidan E4:an från Rehab Station Stockholms lokaler i Frösundavik.

Ladda hem inbjudan med program

Anmäl dig här

Sista anmälningsdag 21 mars OBS! Begränsat antal platser!

Anhörigkväll ryggmärgsskador 14/5

När en närstående drabbas av en ryggmärgsskada påverkas både familj, vänner och andra i den skadades närhet. Välkommen på en kväll där vi får tid att samtala och dela med oss av erfarenheter om detta.

Datum: Tisdag 14 maj 2019

Tid: 18.00

Plats: Rehab Station Stockholm, Frösundaviks allé 4, Solna

Anmälan:
Receptionen på Rehab Station Stockholm.
Via e-post: receptionen@rehabstation.se
Telefon: 08-555 44 000

Kvällen är kostnadsfri

Ladda hem inbjudan för Anhörigkväll tisdag 14 maj

Läs mer om våra anhörigkvällar