Kommande temadagar/workshops

Här nedan ser du inbjudningar till kommande temadagar/workshops. Klicka på pilen vid den utbildning du vill läsa mer om. För att se en översikt över hela årets utbildningar se vårt kalendarium under Om oss.

Workshop om toabestyr 7/2 2019

Denna workshop ger dig grundkunskaper om hur urinblåsan och tarmen fungerar och hur du kan assistera din brukare/patient på bästa sätt i toalettsituationer.

Kursen riktar sig till dig som arbetar som assistent eller vårdpersonal till personer med neurologisk skada/sjukdom som har en störning på sin tarm och blåsfunktion.

Tid: Heldag
Datum: Torsdag 7 februari 2019

Lokal: 
Gustav III:s Boulevard 23, Frösundaport, Solna. OBS! På andra sidan E4:an från Rehab Station Stockholms lokaler i Frösundavik.

Ladda hem inbjudan med program

Anmäl dig här

Sista anmälningsdag 24 januari OBS! Begränsat antal platser!

Workshop om trycksår 4/4 2019

Omläggning av trycksår görs av flera olika yrkeskategorier idag. Vi har alla olika kunskaper och utbildning i området. Alltför många ”lägger bara på en kompress” utan att veta vad den har för egenskaper eller om man överhuvudtaget behandlar såret rätt. För att uppnå ett lyckat resultat och läka ett trycksår måste du veta vad du gör och varför.

Den här workshopen riktar sig till dig som vill lära dig mer om trycksår med helhetssyn, du kommer att få handfasta tips om olika omläggningar och hjälpmedel.

Tid: Heldag
Datum: Torsdag 4 april 2019

Lokal: Gustav III:s Boulevard 23, Frösundaport, Solna. OBS! På andra sidan E4:an från Rehab Station Stockholms lokaler i Frösundavik.

Ladda hem inbjudan med program

Anmäl dig här

Sista anmälningsdag 21 mars OBS! Begränsat antal platser!